портал в режимі тестування та наповнення
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Привітання Голови Казначейства Тетяни СЛЮЗ з Днем Державного Прапора України та Днем Незалежності України

Опубліковано 23 серпня 2022 року, 10:00

Дорогі українці!

Шановні казначеї!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди значущих державних свят – Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України!

Для багатьох поколінь українців незалежність і державність була метою та мрією. Для нас – це реальність, яку ми сьогодні захищаємо від ординської чуми ХХІ століття.

Плащаниця України не встигає висихати. На ній кров наших співвітчизників – патріотів рідної землі, перед якими ми у вічному боргу і подвиг яких ми завжди пам`ятатимемо. Герої не вмирають!

Всі підступні удари держави-злочинця треба сприймати як стимул ставати сильнішими. І не лише Україні. Тому що це війна путіна з Європою, із її цінностями, прагненнями та стандартами, із європейським способом життя і європейським мисленням. Тому у нас сьогодні багато однодумців по всьому світу.

Людство вжахнулося від намірів і звірств потворного «руського міра», який щодня залишає страшний біль, горе і шрами на тілі України. Злочинам рашистів немає аналогів у сучасній історії за масштабами руйнувань, кількістю вбитих, цинізмом і жорстокістю.

Нелюди перевершили попередників - німецьких нацистів. Бо нищать навіть те, що вціліло після німецьких загарбників. І вбивають навіть тих, кому вдалося пережити німецькі концтабори.

Україна героїчно воює з дуже підступним ворогом. Терористи свідомо руйнують українські міста, села, прицільно б’ють по підприємствах, полях, елеваторах, навіть по цвинтарях… Вони вирішили зруйнувати, випалити, зробити непридатним для життя все, що є українським. Типовий російський тероризм.

Але найбільша помилка кремлівського правителя полягає у тому, що він направив рабів підкорювати вільних!

Немислячі власним розумом раби-манкурти не врахували, що вони зайшли на землю, яка зрощує не лише хліб, а й справжніх героїв-патріотів своєї Вітчизни.

У той час, коли озвірілі від нашої стійкості орки, залишають на полі бою своїх помирати, українські воїни прикривають собою поранених побратимів заради продовження життя. А ще, обпікаючи руки й тіла, рятують підпалений ворогом святий для нас хліб. Бо знають, що він врятує мільйони людей по всьому світу від голоду. І таких прикладів тисячі…

Страшну ціну платить Україна за свою незалежність і свободу. Але силу духу українців не зламати і не здолати!

Маріупольська міська рада опублікувала фото сміливця, який вийшов на вулиці міста з прапором України попри окупацію росіянами та ризик затримання й катувань. У мережі з`являються фото зруйнованих обстрілами житлових будинків, на яких попри все майорять українські прапори. Наші співвітчизники втрачають житло, але вивішують державні прапори на руїнах як символ віри у Перемогу та відновлення України! Люди, які в силу обставин залишились на тимчасово окупованих територіях, з нетерпінням чекають на звільнення. А багато хто не просто чекає, а воює з окупантом усіма можливими засобами. Тотальний спротив цивільних мешканців назавжди переламав плани окупантів про «парад на Хрещатику» за три дні.

На всіх фронтах і в тилу наш народ щодня наближає нашу Перемогу над ворогом.

Українські захисники не втомлюються повертатися до війська навіть після важких поранень, залишаючи рідні домівки і улюблені професії. А мільйони цивільних, і серед них наші казначеї, невтомно продовжують трудитися на благо країни.

Ми – єдині, тому що нас поєднала Україна. І поки триватиме війна, ми стоятимемо на захисті рідної землі до повної Перемоги!

Ми обов'язково вийдемо з цієї війни переможцями і не поступимося своєю державністю і незалежністю, яку так тяжко виборюємо. Бо тут наше коріння. Наші помисли і серця. Назавжди.⠀

Впевнено разом рухаємося до Перемоги!

З Днем Незалежності України!

Слава Україні!

Героям Слава!

Голова Державної казначейської служби України

Тетяна СЛЮЗ

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux