У рамках заходів Казначейства, присвячених 25-ї річниці Незалежності
України, чоловіки-казначеї вирішили здивувати колег
своїми кулінарними здібностями, організувавши конкурс з приготування вареників.
У конкурсі взяли участь
сім чоловіків, що представляли п’ять самостійних структурних підрозділів
Казначейства – Департамент міжбюджетних відносин та видатків місцевих
бюджетів, Департамент методології з обслуговування бюджетів, бухгалтерського
обліку, звітності та розвитку Державної казначейської служби України, Юридичний
департамент, Департамент консолідованої звітності, Управління кадрової та
мобілізаційної роботи.
У приміщенні їдальні учасники конкурсу самостійно місили тісто, ліпили і
варили вареники. Начинка була найрізноманітнішою – чорниця та вишня,
капуста з грибами та картопля з грибами, сир з гречкою та мак з вишнею…
Члени журі конкурсу на чолі з Головою Казначейства Т.Слюз
скуштували та оцінити майстерність кулінарних виробів за певними критеріями:
консистенція тіста, зовнішній вигляд та якість ліпки вареників, наявність
соусів та оригінальність подачі страви і, безперечно, – смакові якості.
Перше місце члени журі присудили вареникам, які приготував заступник
директора Департаменту міжбюджетних відносин Олександр Чернюк. Друге місце
посіли вареники, котрі приготував начальник Управління кадрової та
мобілізаційної роботи Юлій Лаган. На третьому
місці – вареники, що приготовані головним спеціалістом –
юрисконсультом Відділу претензійно-позовної роботи, правової та договірної
роботи Юридичного департаменту Олегом Семенюком.