портал в режимі тестування та наповнення
  • A-
    A+
  • Людям із порушенням зору
  • In English
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

2018 рік

Звіт про публічне обговорення з громадськістю антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2018 рік

Державною казначейською службою України (далі - Казначейство) на виконання пункту 1 розділу ІІ Порядку підготовки, подання антикорупційних програм на погодження до Національного агентства з питань запобігання корупції та здійснення їх погодження, затвердженого рішенням Національного агентства від 8 грудня 2017 року №1379 та зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 22 січня 2018 року за №87/31539 (далі – Порядок), з метою забезпечення прозорості, відкритості, участі громадського суспільства у підготовці Антикорупційної програми Державної казначейської служби України на 2018 рік (далі - антикорупційна програма) шляхом надання пропозицій, зауважень та доповнень до неї, було проведено низку заходів, а саме: електронні консультації та публічне громадське обговорення.

На виконання розділу ІІ Методології оцінювання корупційних ризиків у діяльності органів влади на офіційному веб-порталі Казначейства в розділі "Діяльність" у рубриці "Запобігання проявам корупції" 18 квітня 2018 року було розміщено оголошення про публічне обговорення проекту антикорупційної програми шляхом електронних консультацій. У зазначеному оголошенні був оприлюднений проект антикорупційної програми та електронна поштова скринька (для надання зауважень та пропозицій). Зауваження та пропозиції до антикорупційної програми від фізичних та юридичних осіб на поштову і електронну адреси Казначейства у зазначені терміни не надходили.

На виконання листа Національного агентства з питань запобігання корупції від 08.05.2018 №20-18/20039/18 Казначейством було додатково здійснено публічне обговорення антикорупційної програми. В рамках підготовки до публічного обговорення шляхом засідання круглого столу на рівні апарату Казначейства в територіальних органах Казначейства було попередньо обговорено антикорупційну програму (листи та протоколи додаються).

18 травня цього року о 14 годині було проведено підсумкове засідання за круглим столом, яке відбулося у приміщенні Казначейства за адресою м.Київ, вул.Бастіонна, буд.6 із залученням територіальних студій в режимі відеоконференцзв’язку. В ньому взяли участь фахівці структурних підрозділів Казначейства, члени комісії з оцінки корупційних ризиків та моніторингу виконання антикорупційної програми, представники громадськості (перелік присутніх в апараті Казначейства додається), а також територіальні органі Казначейства разом з представниками громадських організацій.

 В ході обговорення учасникам засідання надано пояснення щодо окремих положень антикорупційної програми, порядку її перегляду та організації контролю за виконанням. За результатами обговорення зауважень та пропозицій, які потребують внесення змін до антикорупційної програми, не надходило. Всі учасники засідання за круглим столом погодилися схвалити антикорупційну програму у запропонованому варіанті.

Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux